Skip to main content

En månad av hustlin’

By 15/05/2012December 10th, 2012Uncategorized

Hej igen kära väljare!

När vi lämnade er sist var Partiet på väg upp till Storulvåns fjällstation (för er som inte vet – dvs alla – ligger det ungefär vid Åre). Efter många prövningar kom vi helskinnade tillbaka ner från de obarmhärtiga bergen. Det var en resa som bjöd på nästan allt; en nära-döden-upplevelse involverandes sommardäck på vinterväglag, ett vansinnigt trotsande mot vädret på längdskidor, ett par bastusessioner och en hel del vurpor. Och så hann vi med att spela två spelningar också – en hos de fantastiska människorna på Sylarnas fjällstation och en i samband med andra festligheter vid Storulvåns fjällstation.

Efter den heroiska insatsen i fjällen fortsatte Partiet ner genom skogarna till Hedemora. Man kan säga att vi hade ganska låga förväntningar på arrangemanget, men det visade sig vara helt obefogat ty Hedemora levererade ordentligt! Så bra scenljud som vi hade då är sällsynt (vi reflekterade efteråt, varför är det inte standard – så svårt kan det inte vara?). Vi fick till och med en otrolig vegetarisk lasagne runt ett köksbord i furu. Fyfan vad fint.

Efter detta äventyr har det lagts en del grunder i studion. Vi vet inte riktigt vad det är än men nånting gror där inne som inom en överskådlig framtid kommer att nå din trumhinna. Och då menar vi alltså inte mögel utan ljudvågor.

Man får inte vara lat dock, förutom i Tyskland, så vi åkte dit. Den här gången var det Bremen och Hamburg som fögylldes av våra vackra anleten och melodier. Med en väderprognos som lovade regn hela tiden bevisade Partiet än en gång att reggae lockar fram solen överallt. Tre galna kvällar, en inbokad festival och en hel del fylletrolleri senare satt vi återigen i bilen på väg hem till Jönköping.

Ses!

P.S.
Vi har en ny partimedlem också. Han heter Björn och ser ut såhär: